Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

Ieder mens wil graag gezond zijn. Sporten, goed eten en ontspannen zorgen voor een gezonde levensstijl. Toch worden mensen ziek omdat het lot zo heeft beschikt of omdat ze ongezond leven. Vaak staan mensen er niet bij stil hoe waardevol een gezond leven is tot het moment dat hun lichaam of geest hen in de steek laat. Mensen worden zich bewust van hun gezondheid.

Gelukkig zijn er mensen die van gezondheid hun specialiteit hebben gemaakt. Arts zijn is voor sommigen een droom, voor anderen een roeping of gewoon een heel mooi beroep. Arts worden betekent dat er een weg vol mooie uitdagingen wordt afgelegd. Om op die weg te komen is er een flinke dosis kennis en doorzettingsvermogen nodig.

A&O ondersteunt aankomend studenten, studenten en artsen bij het bereiken van hun doelen. Werken met mensen is het mooiste wat er is; zeker met mensen die anderen willen helpen. 

A&O is opgericht door twee jonge ondernemers. De één is werkzaam als arts, de ander in het onderwijs. Zij hebben hun kennis en netwerken gebundeld om zo de medische sector te ondersteunen. In ons cursusaanbod richten wij ons op (aankomend)studenten en artsen. Dankzij onze cursussen zorgen wij er voor dat de aankomend studenten beter zijn voorbereid op hun studie en de decentrale selectie, dat studenten tijdens hun studie meer zelfvertrouwen krijgen en dat artsen de nodige handvatten krijgen aangereikt om zich in hun werk te richten op datgene waar het om gaat: mensen en hun gezondheid.


sg-foto2.JPG (2.91 MB)

A&O geeft verschillende cursussen

In het voorjaar verzorgen wij cursussen ter voorbereiding op de decentrale selectie geneeskunde en tandheelkunde. Deze cursussen worden op verschillende plaatsen in het land aangeboden en zijn toegespitst op de selectiecriteria van de universiteiten. Dankzij een uitgebreid netwerk van (aankomend) medici kunnen wij gebruik maken van gastdocenten die vanuit de praktijk en met de nodige kennis de aankomend studenten voorbereiden op de decentrale selectie.